Reikibehandeling

Wat een Reikibehandeling precies doet is niet zo gemakkelijk in woorden te omschrijven.
Je ligt, aangekleed, op de behandeltafel terwijl ik tijdens een uur mijn handen op bepaalde posities leg, zowel aan de voorzijde als aan de rugzijde van je lichaam. Eventueel met een rustig muziekje van klankschalen.

Wat de meeste mensen als eerste ervaren is een diepe ontspanning. Je kunt tijdens een Reikibehandeling op sommige plaatsen een warm, tintelend, gevoel krijgen omdat daar dan meer energie naar toe stroomt.  Soms voel je een lichte verergering van een klacht en ook dan weet je dat Reiki daar aan het werk is. Reiki kan je helpen bij lichamelijke, mentale en emotionele klachten.

Iemand zei laatst na afloop van de behandeling: “Wow! Dit was een reis door mijn lichaam in één uur tijd! Op sommige plaatsen voelde ik echt dat er wat gebeurde, dat daar als het ware gewerkt werd!”

De eerste ervaring is dus die van een diepe ontspanning. Dat is altijd het belangrijkst bij herstel. Als we ziek zijn of gestrest, dan zijn we niet in balans, niet goed bij onszelf. Reiki helpt je om die balans weer te vinden. De kunst in dit leven is om zo dicht mogelijk bij onszelf te zijn, vanuit onze kern te leven. Reiki brengt me steeds weer terug bij mezelf.

Reiki betekent Universele Levensenergie: je krijgt eenvoudigweg weer het gevoel dat je leeft!

Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig  is of zelfs onmogelijk, kan ik je op een stoel een Reikibehandeling geven. Voor baby’s en kleine kinderen is minder tijd nodig voor een behandeling. Je kind zit dan gewoon bij jou op schoot en spelenderwijs krijgt het dan via jou een Reikibehandeling. De eerste jaren ben je immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Omdat Reiki op vier niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal Reiki precies doen wat nodig is voor dat moment. Reiki doet een appèl op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en brengt bij ziekten de levenskracht terug, waardoor de werking van het immuunsysteem wordt versterkt. De eerste ervaring is een heel diepe ontspanning, het gevoel van “thuiskomen in jezelf”.

Daarnaast behandel ik op afstand, mens, dier of een situatie waarin je zit, denk aan een operatie, bestraling, chemokuur, een examen of sollicitatiegesprek.

Tijdens de pandemie kan ik op afstand Reikibehandelingen sturen als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen.
Neem voor meer informatie daarover telefonisch contact op: 026 3219051.

Kosten

 •  Reikibehandeling van een uur: 50 euro
 •  Serie van 4 behandelingen in opeenvolgende dagen 170 euro
 •  Stoelbehandeling van 1/2 uur 30 euro
 •  Afstandsbehandeling 30 euro.
 •  Serie van 4 afstandsbehandelingen in opeenvolgende dagen 100 euro
 •  Serie van meer dan 4 afstandsbehandelingen: bijdrage in overleg
 •  Reikibehandeling aan huis: € 60,00 incl. reiskosten (voor Arnhem)
  Ronald
  19-03-2022

  De afgelopen Reikiavond was weer heel fijn. Een fijne lichtkring en behandeling.
  Het brengt mij altijd veel en het is fijn om te delen

  Margot
  01-01-2022

  Nu ben ik ook "holle bamboe": het doorgeefluik, en in staat mijzelf te voorzien van die prachtige aardse en kosmische energie. Bamboe, sterk aan de buitenkant met de voeten stevig in de aarde en haar takken wuivend in de lucht, naar de kosmos. Hol van binnen zodat de energie op en neer kan stromen.
  Het begon met een afspraak voor een Reikibehandeling en nu heb ik de Reikicursus met de inwijdingen ondergaan. Het weekend was een pareltje!

  Joke
  01-01-2022

  Het voelde vertrouwd bij je. Jarenlang was je mijn yogadocente en nu ben ik hier alweer een aantal keren geweest voor een Reikibehandeling.
  Na 8 jaar heb ik de kracht en de moed om de kleren van mijn overleden Theo door te geven aan anderen. Daarnaast heb ik de rust in mijn leven teruggevonden. Dank je wel!

  Jimmy uit Almere
  24-12-2021

  Hartelijk bedankt voor dit speciale weekend en het beantwoorden van al mijn vragen Onvergetelijk was het voelen stromen van de energie. Dat heeft nog wel meer oefening nodig maar ik heb er alle vertrouwen in