Reikibehandeling

Wat een Reikibehandeling doet is moeilijk in woorden te omschrijven. Je kunt tijdens een Reikibehandeling op sommige plaatsen een warm, tintelend gevoel krijgen, een gevoel van welbehagen.  Het kan je helpen bij lichamelijke, mentale of emotionele pijn.

De eerste ervaring is die van een diepe ontspanning. Die is belangrijk bij herstel. Als we ziek zijn of gestrest dan zijn we uit balans en Reiki helpt je om die balans weer te vinden.
Reiki betekent Universele Levensenergie: je krijgt eenvoudigweg weer het gevoel dat je leeft!

Een Reikibehandeling duurt ongeveer een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan. Ik zal op verschillende posities mijn handen leggen waardoor de Universele Levensenergie moeiteloos doorstroomt via mij naar jou.
Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig  is of zelfs onmogelijk, kan ik je op een stoel een Reikibehandeling geven. Voor baby’s en kleine kinderen is minder tijd nodig voor een behandeling. Je kind zit dan gewoon bij je op schoot en spelenderwijs krijgt het dan via jou een Reikibehandeling. De eerste jaren ben je immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Omdat Reiki op vier niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal Reiki precies doen wat nodig is voor dat moment. Reiki doet een appèl op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en brengt bij ziekten de levenskracht terug, waardoor de werking van het immuunsysteem wordt versterkt. De eerste ervaring is een heel diepe ontspanning, het gevoel van “thuiskomen in jezelf”.

Daarnaast behandel ik op afstand, mens, dier of een situatie waarin je zit, denk aan een operatie, bestraling, chemokuur, een examen of sollicitatiegesprek.

Kosten

  •  Reikibehandeling van een uur: € 40,-.
  •  Serie van 4 behandelingen in opeenvolgende dagen 125 euro
  •  Stoelbehandeling van 1/2 uur 25 euro
  •  Afstandsbehandeling 20 euro.
  •  Serie van 4 afstandsbehandelingen in opeenvolgende dagen 65 euro
  •  Reikibehandeling aan huis: € 50,00 (dit geldt voor Arnhem)