Reikibehandeling

Reiki is moeilijk in woorden te omschrijven. Je zult het begrijpen als je het ervaren hebt. Je kunt tijdens een behandeling een warm, tintelend gevoel krijgen, een gevoel van welbehagen en je kunt verlost worden van lichamelijke, mentale of emotionele pijn. Reiki betekent Universele Levensenergie: je krijgt eenvoudigweg weer het gevoel dat je leeft!

Een Reikibehandeling duurt ongeveer een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan. Ik zal op verschillende posities mijn handen leggen waardoor de Universele Levensenergie moeiteloos doorstroomt via mij naar jou.
Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig of zelfs onmogelijk is kan ik je op een stoel een Reikibehandeling geven. Voor baby’s en kleine kinderen is minder tijd nodig voor een behandeling. Je kind zit dan gewoon bij je op schoot en spelenderwijs krijgt het dan via jou een Reikibehandeling. De eerste jaren ben je immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Omdat Reiki op vier niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal Reiki precies doen wat nodig is voor dat moment. Reiki doet een appèl op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en brengt bij ziekten de levenskracht terug, waardoor de werking van het immuunsysteem wordt versterkt. De eerste ervaring is een heel diepe ontspanning, het gevoel van “thuiskomen in jezelf”.

Daarnaast behandel ik op afstand, mens, dier of een situatie waarin je zit, denk aan een operatie, bestraling, chemokuur, een examen of sollicitatiegesprek.

Kosten

  •  Reikibehandeling van een uur: € 40,-.
  •  Serie van 4 behandelingen in opeenvolgende dagen 125 euro
  •  Stoelbehandeling van 1/2 uur 25 euro
  •  Afstandsbehandeling 20 euro.
  •  Serie van 4 afstandsbehandelingen in opeenvolgende dagen 65 euro
  •  Reikibehandeling aan huis: € 50,00 (dit geldt voor Arnhem)