Reikiavonden na Reikicursus

Na het volgen van de Reikicursus is het fijn om regelmatig deel te nemen aan de maandelijkse Reikibehandelavonden, om met anderen ervaringen over Reiki in je leven uit te wisselen, elkaar te behandelen en behandeld te worden. De avonden zijn bedoeld voor diegenen die bij mij de Reikicursus(sen) hebben gedaan.

Reiki behandelavonden

Ook al ga je vanaf het volgen van de Reiki-1-cursus jezelf regelmatig behandelen (het liefst dagelijks, zoals Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, adviseerde voor een gezond en gelukkig leven), het is altijd prettig om regelmatig door iemand anders behandeld te worden en daarvoor zijn de Reikibehandelavonden.

Twee keer per maand vinden er in Reikipraktijk bij Bernadette een Reikiavonden Eerste Graad plaats. De avond begint met een kop thee, gevolgd door de meditatie. Daarna gaan we elkaar met Reiki behandelen. Wonderlijk, hoe krachtig de energie stroomt als je met een aantal personen behandelt! Het is iedere keer weer bijzonder om Reiki als een warme deken te ervaren. Nogmaals: de energie stroomt via jou, het is niet jouw energie maar je bent een “doorgeefluik” voor de levensenergie (vandaar dat je nooit bang hoeft te zijn dat je iets van iemand die je behandelt, overneemt).
Thee staat klaar vanaf 19.30 uur, afsluiting rond 21.45 uur. Kosten 6 euro.

Wat betreft de mensen die de Tweede Graad bij Bernadette behaalden: eens per maand op de dinsdagavond worden de Reiki 2 avonden gepland. We behandelen iemand, met wie we hebben afgesproken, op afstand waarna we elkaar behandelen. Met de geleerde symbolen en bijbehorende mantra’s.

Reiki-avond: energie voor jezelf, voor elkaar en voor Moeder Aarde, juist in deze tijd!

WOORDEN

NIET NODIG

IN STILTE SAMENZIJN

STIL ZIJN

ZIJN

Mechteld
22-05-2022

Vanmorgen, thuis, trok ik een engelenkaartje met de vraag: "Wat brengt deze reikicursus mij?" Het kaartje Harmonie kwam tevoorschijn. En dat in combinatie met de Reikikaart die ik aan het begin van de cursus trok namelijk "Thuiskomen". Wat mooi!
Zo gewoon en eenvoudig en toch zó bijzonder. En dat is het. Dank je wel voor dit weekeinde!

Joke
01-01-2022

Het voelde vertrouwd bij je. Jarenlang was je mijn yogadocente en nu ben ik hier alweer een aantal keren geweest voor een Reikibehandeling.
Na 8 jaar heb ik de kracht en de moed om de kleren van mijn overleden Theo door te geven aan anderen. Daarnaast heb ik de rust in mijn leven teruggevonden. Dank je wel!

Marion
22-05-2022

Blij dat ik bij jou de Reikicursus deed. Het was heel rustgevend. Ik heb genoten van je verhalen en van jullie prachtige tuin. Dankjewel en ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen

Henk
24-12-2021

Ik weet zeker dat ik met wat ik geleerd heb, nu mijn handen kan gebruiken om dichtbij mezelf te blijven. En ik weet ook zeker dat de persoon die inwijdt er zeer toe doet

Annet
01-01-2022

Zo blij dat ik nu ook de Reiki 2 cursus bij jou heb gevolgd. Ik kan mezelf nu op een dieper niveau behandelen met gebruikmaking van de symbolen en mantra's die jij me leerde.
Ik ben blij dat ik mijn honden nu ook op afstand kan behandelen. Mijn twee honden die meegaan naar scholen voor kinderen die extra aandacht of ondersteuning nodig hebben. Vooral één van mijn honden kan de kracht van Reiki extra goed gebruiken.