Tarieven

Reiki cursus

Tijdens het Reikiweekend dat uit 4 dagdelen bestaat, leer je jezelf behandelen, een ander een Reikibehandeling geven op de behandeltafel en je leert iemand een Reikibehandeling geven terwijl die op een stoel zit. Het samen behandelen is belangrijk zodat je aan het eind van de cursus naar huis gaat en vertrouwd bent met het doorgeven van Reiki. Het is een geschenk aan jezelf dat je kunt delen met anderen.
De handposities om te behandelen ontvang je op papier, net zoals informatie over het al dan niet behandelen in bepaalde situaties. En natuurlijk de leefregels die Mikao Usui opstelde en de lijn van afstamming in de traditie van Reiki.

  • 4 dagdelen
  • 4 inwijdingen
  • alle informatie op papier mee naar huis
  • certificaat van The Reiki Alliance

€ 170,-

Reiki-2 cursus

Een aantal maanden nadat je de Eerst Graad hebt behaald, kun je besluiten om over te gaan op de Tweede Graad. Belangrijk is dat je echt kiest vanuit je hart! Dat je niet zomaar een diploma erbij wilt halen maar dat je werkelijk ervoor kiest om Reiki op een dieper niveau in je leven toe te laten.

Je leert de symbolen en de bijbehorende mantra’s gebruiken. Daardoor kun je zowel tijd als ruimte overbruggen: je kunt op afstand iemand anders behandelen voor een bepaalde situatie (ziekte, ongeval, operatie, chemokuur of bestraling, maar bijvoorbeeld ook een examen of sollicitatiegesprek). Met het mentaal- psychische symbool dat je tijdens dit weekend leert, kun je jezelf of iemand die al vaker met Reiki behandeld is, een mentaal-psychische behandeling geven. Ook “oud zeer” uit je verleden kun je met de Tweede Graad alsnog helen. Dat heeft meestal meerdere zelfbehandelingen nodig.
Op een gegeven moment weet je dat je zover bent dat je Reiki op een dieper niveau wilt en kunt ervaren om daarna gebruik te maken van de  Reiki energie, die aanzienlijk krachtiger zal stromen omdat je de specifieke symbolen en mantra’s toepast.
Als je meer wilt weten over de Tweede Graad vraag dan eventueel een persoonlijk gesprek aan.

  • 4 dagdelen
  • inwijding
  • symbolen leren en informatie op papier mee naar huis
  • certificaat van The Reiki Alliance

€ 500,-

Volledige Reikibehandeling

Een Reikibehandeling duurt een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan en door middel van handoplegging zal de universele levensenergie gaan stromen, waardoor je in de eerste plaats een diepe ontspanning zult ervaren. Pijnklachten zullen verminderen, je zult je als herboren voelen na een Reikibehandeling. Reiki stroomt precies naar die gebieden, die het het meest nodig hebben.

€ 60,-

Serie van 4 opeenvolgende Reikibehandelingen

In het geval van chronische problemen is het verstandig om af te spreken voor vier opeenvolgende Reikibehandelingen.

€ 200,-

Reiki Stoelbehandeling

Deze Reikibehandeling duurt een half uur.
Verbazingwekkend hoe ook deze behandeling je verkwikt en ontspant.

€ 50,-

Reikibehandeling van je kind

Duur van deze behandeling is een half uur. Als het een klein kind betreft, zit je kind gewoon bij je op schoot en kan ik via jou, als moeder of vader, de Reikibehandeling geven.

€ 40,-

Reikibehandeling op afstand

Voor deze Reikibehandeling heb ik niet perse een foto nodig, wel de naam en woonplaats en informatie over de behandeling van de situatie, persoon of het dier

€ 30,-

Serie van 4 opeenvolgende Reikibehandelingen op afstand

Als het niet mogelijk is om vier keer vrij kort op elkaar naar de Reikipraktijk in Arnhem te komen, kunnen we afspreken voor een serie van vier Reikibehandelingen op afstand

€  100,-

Reikibehandeling aan huis

Reiskostenvergoeding  Arnhem: € 10,00

 

 

 

Carla
01-01-2022

Zo blij je gevonden te hebben! Nu pas kom ik toe aan het verdriet en de boosheid waarmee ik al zo lang leef. Ik voel me de laatste tijd rustiger en kan beter bij mezelf blijven. Voel me blijer en dat is wat ik ook hoor vanuit mijn omgeving. De Reikibehandelingen blijven me steeds weer verrassen en iedere keer merk ik naderhand wat ze me doen.

Margot
01-01-2022

Nu ben ik ook "holle bamboe": het doorgeefluik, en in staat mijzelf te voorzien van die prachtige aardse en kosmische energie. Bamboe, sterk aan de buitenkant met de voeten stevig in de aarde en haar takken wuivend in de lucht, naar de kosmos. Hol van binnen zodat de energie op en neer kan stromen.
Het begon met een afspraak voor een Reikibehandeling en nu heb ik de Reikicursus met de inwijdingen ondergaan. Het weekend was een pareltje!

Ronald
19-03-2022

De afgelopen Reikiavond was weer heel fijn. Een fijne lichtkring en behandeling.
Het brengt mij altijd veel en het is fijn om te delen

Mirjam
17-03-2022

Een jaar lang had ik niets meer met Reiki gedaan. Toen ik op de Reikiavond kwam en samen met de anderen behandelde, werden mijn handen ineens heel erg warm. Nu weet ik zeker dat Reiki voor de rest van je leven is! Blij het weer opgepakt te hebben