Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Vanaf 2009 heb ik al veel mensen met Reiki behandeld en cursisten mogen ontvangen in mijn praktijk. Hieronder zie je 10 willekeurige ervaringen die zij hebben achtergelaten.

Tine
01-01-2022

Zes jaar geleden mocht ik jouw yogalessen volgen. Vier maanden geleden dacht ik opeens aan jou in het kader van Reiki. Contact is toen gelegd en nu ben ik hier bij jou om ingewijd te worden en Reiki te ontvangen en door te geven. Dank hiervoor, het klopt: er vallen puzzelstukjes liefdevol op de plek. Liefdevolle Reiki overwint alles.

An
24-12-2021

Ik wil je nogmaals bedanken voor de serie bijzondere Reikibehandelingen. Na de laatste behandeling werd ik verkouden, alles ging stromen en ik begon met loslaten. Ik voel dat de energie weer stroomt en dat ik elke dag dichter bij mezelf kom.

Jo
24-12-2021

Voel me prima na het Reiki-2 weekend. Normaal kom ik na het werk helemaal kapot thuis. Nu kan ik mezelf met Reiki behandelen om mijn batterij steeds weer op te laden. De symbolen werken extra krachtig

Sandra
01-01-2022

Wat een heerlijke dagen! Het voelde als een warm bad. Je bent liefdevol, warm en zorgzaam. Heerlijk om de rust te ervaren. Dank je wel, ik heb genoten!

Inge
01-01-2022

Hartendank voor de bijzondere behandelingen Bernadette. In de loop van de tijd voelde ik me rustiger en sterker worden, kon steeds beter bij mezelf blijven in lastige situaties, bijvoorbeeld tijdens de gesprekken op mijn werk. Ik merkte dat ik minder emotioneel werd tijdens die gesprekken en dat ik beter met boosheid en verdriet kan omgaan.

Joanne
01-01-2022

Ik heb je echt op het juiste moment in mijn leven gevonden. De huiselijkheid, de verhalen en inspirerende reis die je zelf hebt mogen afleggen vind ik heel bijzonder. Dank je wel voor het openstellen van je huis en het delen van je kennis en ervaring. Tot gauw!

Henk
24-12-2021

Ik weet zeker dat ik met wat ik geleerd heb, nu mijn handen kan gebruiken om dichtbij mezelf te blijven. En ik weet ook zeker dat de persoon die inwijdt er zeer toe doet

Ronald
19-03-2022

De afgelopen Reikiavond was weer heel fijn. Een fijne lichtkring en behandeling.
Het brengt mij altijd veel en het is fijn om te delen

Julie
01-01-2022

Wow!...vanmiddag terug van de cursus en net mijn kindjes Reiki gegeven: bizar hete handen!! Cas werd ook heel warm en daardoor wat onrustig. Hij wil voor het slapengaan ook Reiki, maar dan eventjes zei hij. Linde heeft even op mijn schoot gezeten en daar legde ze zelf mijn handen op haar buikje. Dank je wel voor het doorgeven van Reiki Bernadette!

Joanne
01-01-2022

Wat was dit toch weer "right place in the right time": precies wat ik nodig had als ziel en ook weer als gids op mijn weg naar de bron en weg terug naar mijzelf. Wat was het fijn met de zon in jullie prachtige tuin. Dank je wel!