Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Vanaf 2009 heb ik al veel mensen met Reiki behandeld en cursisten mogen ontvangen in mijn praktijk. Hieronder zie je 10 willekeurige ervaringen die zij hebben achtergelaten.

Jimmy uit Almere
24-12-2021

Hartelijk bedankt voor dit speciale weekend en het beantwoorden van al mijn vragen Onvergetelijk was het voelen stromen van de energie. Dat heeft nog wel meer oefening nodig maar ik heb er alle vertrouwen in

Marjan na Reiki 2 cursus
24-12-2021

Wat een liefdevolle stroming hebben we mogen ontvangen en doorgeven. Een warme plek, verfrissing en inspiratie van de natuur. Moeder Natuur, helende energie, zo raakt alles verbonden. Bedankt voor je liefdevolle toewijding.

Carla
01-01-2022

Zo blij je gevonden te hebben! Nu pas kom ik toe aan het verdriet en de boosheid waarmee ik al zo lang leef. Ik voel me de laatste tijd rustiger en kan beter bij mezelf blijven. Voel me blijer en dat is wat ik ook hoor vanuit mijn omgeving. De Reikibehandelingen blijven me steeds weer verrassen en iedere keer merk ik naderhand wat ze me doen.

An
24-12-2021

Ik wil je nogmaals bedanken voor de serie bijzondere Reikibehandelingen. Na de laatste behandeling werd ik verkouden, alles ging stromen en ik begon met loslaten. Ik voel dat de energie weer stroomt en dat ik elke dag dichter bij mezelf kom.

Felix
01-01-2022

Ik wil je even vertellen dat er iets heel fijns met me gebeurde dit weekend: voor het eerst voel ik me rustig, tevreden en helemaal compleet. Alsof ik mijn oude ik/ziel weer omarm. Dankbaar! En dankbaar voor het feit dat jij me wilde ontvangen.

Peter
24-12-2021

Bedankt voor de mooie Reiki cursus die je gegeven hebt. Het voelde voor mij als thuiskomen in mijzelf. Verder vind ik het een prachtig geschenk aan mezelf en om aan anderen door te geven. Nogmaals: veel dank!

Henk
24-12-2021

Ik weet zeker dat ik met wat ik geleerd heb, nu mijn handen kan gebruiken om dichtbij mezelf te blijven. En ik weet ook zeker dat de persoon die inwijdt er zeer toe doet

René
24-12-2021

Lieve Bernadette, ondanks al mijn rust was ik toch nooit echt "thuis". Dit weekend heb ik mijn eigen rust ervaren en hoop die ook te kunnen doorgeven. Het was grandioos en ik ben blij dat ik je heb leren kennen!

Tine
01-01-2022

Zes jaar geleden mocht ik jouw yogalessen volgen. Vier maanden geleden dacht ik opeens aan jou in het kader van Reiki. Contact is toen gelegd en nu ben ik hier bij jou om ingewijd te worden en Reiki te ontvangen en door te geven. Dank hiervoor, het klopt: er vallen puzzelstukjes liefdevol op de plek. Liefdevolle Reiki overwint alles.

Ronald
19-03-2022

De afgelopen Reikiavond was weer heel fijn. Een fijne lichtkring en behandeling.
Het brengt mij altijd veel en het is fijn om te delen