Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Vanaf 2009 heb ik al veel mensen met Reiki behandeld en cursisten mogen ontvangen in mijn praktijk. Hieronder zie je 10 willekeurige ervaringen die zij hebben achtergelaten.

Tiny
01-01-2022

Lieve Bernadette, wat zo bijzonder is, is dat sinds jij mij hebt ingewijd in Reiki, mijn visualisatie en intuïtie nog sterker zijn geworden. Ben zekerder, voel me veiliger bij mezelf en ervaar meer rust en geduld. Schreef onlangs aan een vriendin: Ïk begin het leven en mezelf eindelijk te begrijpen." Ik pas Reiki dagelijks toe in mijn werk als verpleegkundige, hoe mooi kan het zijn?! De vijf leefregels zijn verweven in mijn dagelijks leven en ik heb er houvast aan. Dank je wel, tot snel!

Marjan na Reiki 2 cursus
24-12-2021

Wat een liefdevolle stroming hebben we mogen ontvangen en doorgeven. Een warme plek, verfrissing en inspiratie van de natuur. Moeder Natuur, helende energie, zo raakt alles verbonden. Bedankt voor je liefdevolle toewijding.

Dette
01-01-2022

Met veel liefde en rust in je verhalen en handelingen bracht je de bijzonderheid van ons mensen en de verbondenheid met de kosmische energie over. Dit weekend leerde me weer hoe fijn en belangrijk het is de verbinding met mijzelf te onderhouden om in het grote geheel er goed te kunnen zijn. De Reiki 2 cursus was voor mij terecht de verdieping waarnaar ik op zoek was.

René
01-01-2022

Dank je wel voor je gastvrijheid. Verrassend was het weekend en erg fijn om samen tijd door te brengen, te mediteren en Reiki te beoefenen. Ook de verhalen hebben me geïnspireerd. Reiki voor de rest van mijn leven!

Jo
24-12-2021

Voel me prima na het Reiki-2 weekend. Normaal kom ik na het werk helemaal kapot thuis. Nu kan ik mezelf met Reiki behandelen om mijn batterij steeds weer op te laden. De symbolen werken extra krachtig

Annet
01-01-2022

Zo blij dat ik nu ook de Reiki 2 cursus bij jou heb gevolgd. Ik kan mezelf nu op een dieper niveau behandelen met gebruikmaking van de symbolen en mantra's die jij me leerde.
Ik ben blij dat ik mijn honden nu ook op afstand kan behandelen. Mijn twee honden die meegaan naar scholen voor kinderen die extra aandacht of ondersteuning nodig hebben. Vooral één van mijn honden kan de kracht van Reiki extra goed gebruiken.

 

Tine
01-01-2022

Zes jaar geleden mocht ik jouw yogalessen volgen. Vier maanden geleden dacht ik opeens aan jou in het kader van Reiki. Contact is toen gelegd en nu ben ik hier bij jou om ingewijd te worden en Reiki te ontvangen en door te geven. Dank hiervoor, het klopt: er vallen puzzelstukjes liefdevol op de plek. Liefdevolle Reiki overwint alles.

Felix
01-01-2022

Ik wil je even vertellen dat er iets heel fijns met me gebeurde dit weekend: voor het eerst voel ik me rustig, tevreden en helemaal compleet. Alsof ik mijn oude ik/ziel weer omarm. Dankbaar! En dankbaar voor het feit dat jij me wilde ontvangen.

Joanne
01-01-2022

Wat was dit toch weer "right place in the right time": precies wat ik nodig had als ziel en ook weer als gids op mijn weg naar de bron en weg terug naar mijzelf. Wat was het fijn met de zon in jullie prachtige tuin. Dank je wel!

Astrid
17-03-2022

De extra zoombijeenkomsten ten tijde van de oorlog in Oekraïne hebben mij weer duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om jezelf dagelijks een Reikibehandeling te geven. Johannes Reindl, de Grandmaster van Usui Shiki Ryoho, was dagelijks online terwijl we soms met 400 mensen van over de hele wereld op die manier samen kwamen, verbonden met Reiki. De 5 eenvoudige leefregels van Reiki werden in verschillende talen uitgesproken, ook in het Russisch en Oekraïens wat ik steeds weer bijzonder vond.