Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Wat anderen zeggen over Reikicursus Arnhem

Vanaf 2009 heb ik al veel mensen met Reiki behandeld en cursisten mogen ontvangen in mijn praktijk. Hieronder zie je 10 willekeurige ervaringen die zij hebben achtergelaten.

Margot
01-01-2022

Nu ben ik ook "holle bamboe": het doorgeefluik en in staat mijzelf te voorzien van die prachtige aardse en kosmische energie. Bamboe, stgerk aan de buitenkant met de voeten stevig in de aarde en haar takken wuivend in de lucht, naar de kosmos. Hol van binnen zodat de energie op en neer kan stromen.
Het begon met een afspraak voor een Reikibehandeling en nu heb ik de Reikicursus met de inwijdingen ondergaan. Het weekend was een pareltje!

Joke
01-01-2022

Het voelde vertrouwd bij je. Jarenlang was je mijn yogadocente en nu ben ik hier alweer een aantal keren geweest voor een Reikibehandeling.
Na 8 jaar heb ik de kracht en de moed om de kleren van mijn overleden Theo door te geven aan anderen. Daarnaast heb ik de rust in mijn leven teruggevonden. Dank je wel!

Peter
24-12-2021

Bedankt voor de mooie Reiki cursus die je gegeven hebt. Het voelde voor mij als thuiskomen in mijzelf. Verder vind ik het een prachtig geschenk aan mezelf en om aan anderen door te geven. Nogmaals: veel dank!

Steven
24-12-2021

 

een bijzondere cursus van een bijzonder persoon op een bijzondere plek met bijzondere medecursisten op een bijzonder moment in mijn leven. Bedankt voor die mooie ervaringen!

Annemie
01-01-2022

Wat wonderlijk wat er zoal te ervaren was tijdens de Reikibehandeling (die ik als cadeau kreeg van mijn moeder).
Ik had het idee en gevoel dat er overal "gewerkt" werd, "gereset". Voor mijn was het een reis door mijn lichaam in één enkel uur.
Een heel bijzonder verjaardagscadeau!

Irene
24-12-2021

Het is geen eenvoudige opdracht om te verwoorden hoe dankbaar ik ben voor de kracht van Reiki en voor het feit dat ik die bij jou heb mogen leren. De energie, liefde en rust waren een warm bad en de bijzondere verhaaltjes tussendoor waren kleine cadeautjes. Ik neem ze met me mee en met veel bewondering, eerbied en dankbaarheid laat ik Reiki stromen, voor mijzelf maar zeker ook voor hen die zich openstellen.

Tiny
01-01-2022

Lieve Bernadette, wat zo bijzonder is, is dat sinds jij mij hebt ingewijd in Reiki, mijn visualisatie en intuïtie nog sterker zijn geworden. Ben zekerder, voel me veiliger bij mezelf en ervaar meer rust en geduld. Schreef onlangs aan een vriendin: Ïk begin het leven en mezelf eindelijk te begrijpen." Ik pas Reiki dagelijks toe in mijn werk als verpleegkundige, hoe mooi kan het zijn?! De vijf leefregels zijn verweven in mijn dagelijks leven en ik heb er houvast aan. Dank je wel, tot snel!

Joanne
01-01-2022

Ik heb je echt op het juiste moment in mijn leven gevonden. De huiselijkheid, de verhalen en inspirerende reis die je zelf hebt mogen afleggen vind ik heel bijzonder. Dank je wel voor het openstellen van je huis en het delen van je kennis en ervaring. Tot gauw!

Jimmy uit Almere
24-12-2021

Hartelijk bedankt voor dit speciale weekend en het beantwoorden van al mijn vragen Onvergetelijk was het voelen stromen van de energie. Dat heeft nog wel meer oefening nodig maar ik heb er alle vertrouwen in

Sheila
24-12-2021

Dank je wel voor het doorgeven van jouw kennis, liefde en hartelijkheid. Dank vooral ook voor de verhalen die mij zullen bijblijven.  Het was een speciaal en inspirerend weekend.