Reiki cursus Tweede Graad

Behoefte om je meer te verbinden

Na het volgen van de Reiki cursus Eerste Graad en het intensief behandelen van (vooral) jezelf en anderen komt de behoefte om op een dieper niveau ofwel een hoger trillingsniveau met Reiki te gaan werken.
Tijdens deze Reiki cursus Tweede Graad leer je werken met de symbolen om op een dieper niveau de energie van Reiki te ontvangen en door te geven. Door het toepassen van de symbolen en mantra’s is het mogelijk om tijd en afstand te overbruggen, waardoor je op afstand een behandeling kunt geven. (Denk hierbij ook aan het behandelen van jezelf en het loslaten van “oud zeer” uit het verleden). Daarnaast krijg je het symbool aangereikt om op psychisch niveau te behandelen. De symbolen werken extra krachtig.
Je gaat op een andere manier naar je problemen gaat kijken,  je gaat Reiki op een dieper niveau  be-leven.

Deze Reiki cursus Tweede Graad bestaat uit 4 dagdelen. de inwijding is het belangrijkst van de Reiki cursus.  Je leert de symbolen en mantra’s  gebruiken. In dit weekend ga je ook al met iemand afspreken om een afstandsbehandeling te geven.
Na afloop van de Reiki cursus Tweede Graad wordt het certificaat van The Reiki Alliance uitgereikt.

Voorwaarde voor het behalen van deze cursus Tweede Graad is dat je in het verleden de vier inwijdingen in de Reiki cursus Eerste Graad hebt ondergaan bij een erkend Usui Reikimaster en dat je jezelf regelmatig, het liefst dagelijks, met Reiki behandelt.

Kosten Reikicursus Tweede Graad: 500 euro

Aanmelden

Naam (verplicht):

E mail (verplicht):

Telefoonnummer: