Reiki Avonden na Reiki cursus

Na het volgen van een Reikicursus is het fijn om regelmatig deel te nemen aan de maandelijkse Reikibehandelavonden, om met anderen ervaringen over Reiki in je leven uit te wisselen, elkaar te behandelen en behandeld te worden.

 

Reiki-1 behandelavonden na het volgen van de Reiki cursus Eerste Graad

Ook al ga je vanaf het volgen van de Reiki-1-cursus jezelf regelmatig behandelen, het is altijd prettig om behandeld te worden en daarvoor zijn de Reiki behandelavonden.

Iedere 3e donderdag van de maand is er in de Reikipraktijk bij Bernadette een Reiki-1-avond gepland. De avond begint met een meditatie, waarna we elkaar op de Reikitafel behandelen. Wonderlijk, hoe krachtig de energie van Reiki is als je met een aantal personen behandelt! Het is iedere keer weer bijzonder om Reiki als een warme deken te ervaren. De energie stroomt via jou, het is niet jouw energie maar je bent een doorgeefluik voor de levensenergie. 

Thee staat klaar vanaf 19.30 uur, afsluiting rond 22.00 uur. Kosten 5 euro. Meld je even aan via het contactformulier.

Reiki-2-avond na het volgen van de Reiki cursus Tweede Graad

Iedere 2e donderdagavond van de maand vindt in de Reikipraktijk bij Bernadete een Reiki-2-avond plaats.Tijdens een kop thee is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen rond Reiki uit te wisselen. Na de meditatie waarin de energie al duidelijk voelbaar is, gaan we elkaar met Reiki  behandelen. Soms aan de hand van een thema of wat er op dat moment speelt, neemt ieder van ons plaats in het midden van de kring en wordt behandeld met behulp van de symbolen, die aangereikt zijn tijdens de Reiki-2-cursus. Soms behandelen wij elkaar op de behandeltafel werkend met de symbolen, geleerd tijdens de Reiki cursus Tweede Graad en laten Reiki stromen op het psychisch-mentale niveau. De symbolen werken krachtig en zo krijgt iedereen een behandeling met betrekking tot een situatie in zijn of haar leven.

Thee staat klaar om 19.30 uur, einde ongeveer 22.00 uur. Kosten 5 euro. Graag even aanmelden via het contactformulier.

Reiki-avond: energie voor jezelf, voor elkaar en voor de aarde, juist in deze tijd!

Ook als het al een tijd geleden is dat je de Reiki-1 of -2-cursus (elders) deed: je bent van harte welkom op de betreffende avond. Van belang is wel dat je de vier inwijdingen hebt ondergaan tijdens de Reiki-1  cursus en bij een erkend Usui Reikimaster bent ingewijd.

 

WOORDEN

NIET NODIG

IN STILTE SAMENZIJN

STIL ZIJN

ZIJN