Reiki avonden na Reiki cursus

Na het volgen van de Reikicursus is het fijn om regelmatig deel te nemen aan de maandelijkse Reikibehandelavonden, om met anderen ervaringen over Reiki in je leven uit te wisselen, elkaar te behandelen en behandeld te worden. De avonden zijn bedoeld voor diegenen die bij Bernadette de Reikicursussen Eerste en Tweede Graad hebben gedaan.

Reiki behandelavonden

Ook al ga je vanaf het volgen van de Reiki-1-cursus jezelf regelmatig behandelen (het liefst dagelijks, zoals Mikao Usui, de grondlegger van Reiki, adviseerde voor een gezond en gelukkig leven), het is altijd prettig om regelmatig door iemand anders behandeld te worden en daarvoor zijn de Reiki behandelavonden.

Twee keer per maand vinden er in Reikipraktijk bij Bernadette een Reikiavonden Eerste Graad plaats. De avond begint met een kop thee, gevolgd door de meditatie. Daarna gaan we elkaar met Reiki behandelen. Wonderlijk, hoe krachtig de energie stroomt als je met een aantal personen behandelt! Het is iedere keer weer bijzonder om Reiki als een warme deken te ervaren. De energie stroomt via jou, het is niet jouw energie maar je bent een “doorgeefluik” voor de levensenergie. (Vandaar dat je nooit bang hoeft te zijn dat je iets van iemand die je behandelt, overneemt).
Thee staat klaar vanaf 19.30 uur, afsluiting rond 21.45 uur. Kosten 6 euro.

Wat betreft de mensen die de Tweede Graad bij Bernadette behaalden: eens per maand op de dinsdagavond worden de Reiki 2 avonden gepland. We behandelen iemand, met wie we hebben afgesproken, op afstand waarna we elkaar behandelen.

Reiki-avond: energie voor jezelf, voor elkaar en voor de aarde, juist in deze tijd!

WOORDEN

NIET NODIG

IN STILTE SAMENZIJN

STIL ZIJN

ZIJN

Mirjam
17-03-2022

Een jaar lang had ik niets meer met Reiki gedaan. Toen ik op de Reikiavond kwam en samen met de anderen behandelde, werden mijn handen ineens heel erg warm. Nu weet ik zeker dat Reiki voor de rest van je leven is! Blij het weer opgepakt te hebben

Carla
01-01-2022

Zo blij je gevonden te hebben! Nu pas kom ik toe aan het verdriet en de boosheid waarmee ik al zo lang leef. Ik voel me de laatste tijd rustiger en kan beter bij mezelf blijven. Voel me blijer en dat is wat ik ook hoor vanuit mijn omgeving. De Reikibehandelingen blijven me steeds weer verrassen en iedere keer merk ik naderhand wat ze me doen.

Julie
01-01-2022

Wow!...vanmiddag terug van de cursus en net mijn kindjes Reiki gegeven: bizar hete handen!! Cas werd ook heel warm en daardoor wat onrustig. Hij wil voor het slapengaan ook Reiki, maar dan eventjes zei hij. Linde heeft even op mijn schoot gezeten en daar legde ze zelf mijn handen op haar buikje. Dank je wel voor het doorgeven van Reiki Bernadette!

René
01-01-2022

Dank je wel voor je gastvrijheid. Verrassend was het weekend en erg fijn om samen tijd door te brengen, te mediteren en Reiki te beoefenen. Ook de verhalen hebben me geïnspireerd. Reiki voor de rest van mijn leven!

Sheila
24-12-2021

Dank je wel voor het doorgeven van jouw kennis, liefde en hartelijkheid. Dank vooral ook voor de verhalen die mij zullen bijblijven.  Het was een speciaal en inspirerend weekend.