Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki cursus Arnhem 19-20-21 november 2021

19 november 19:30 tot 21 november 12:30

€150

Reiki Arnhem

Reiki leer je in één enkel weekend en voor de rest van je leven kun je er gebruik van maken, want je hebt altijd je handen bij je en Reiki is een methode waarbij je eenvoudig handen oplegt.

De cursus staat gepland op vrijdagavond,  zaterdagmorgen en -middag en zondagmorgen en -middag (tot ongeveer 14.30 uur). Vegetarische soep in de lunchpauze op zaterdag)

Je leert jezelf behandelen op momenten waarop je je niet prettig voelt of bij pijn of vermoeidheid. Daarnaast leer je ook hoe je iemand anders kunt behandelen. Tijdens deze Reiki cursus krijg je vier keer een inwijding ofwel afstemming om de energie gemakkelijk te laten doorstromen. Deze energie, de levensenergie die overal aanwezig is, wordt als het ware gebundeld en zo kun je die doorgeven. Aan jezelf en aan een ander.

De cursus bestaat uit vier dagdelen en binnen ieder dagdeel krijg je dus een inwijding (in de volgorde: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel niveau). Je krijgt alles op papier mee (de handposities, situaties waarin je Reiki kunt geven en wanneer beter niet, je krijgt de eenvoudige leefregels mee, die Mikao Usui, de grondlegger heeft doorgegeven en natuurlijk hoor je de geschiedenis van Reiki, ontstaan in Japan aan het begin van de 20e eeuw).

Je gaat naar huis met het certificaat van The Reiki Alliance.

  Enthousiast? Schrijf je in voor de Reiki cursus

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Gegevens

  Begin:
  19 november 19:30
  Einde:
  21 november 12:30
  Kosten:
  €150
  Bekijk de site van Evenement

  Locatie

  Reiki in Arnhem
  Hofsingel 247
  Arnhem, 6834GG Nederland
  + Google Maps
  Telefoon:
  026-3219051

  Organisator

  Bernadette van der Ende
  Telefoon:
  026-3219051
  E-mail:
  info@reikimasterbernadette.nl
  Bekijk de site van Organisator

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *