Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Reiki cursus 12-13-14 april 2024

12 april 19:30 tot 14 april 12:30

€170

Reikicursus Arnhem

De Reiki cursus beslaat een enkel weekend waarin je leert hoe je Reiki kunt gebruiken. Je kunt altijd en overal je handen opleggen om je rustiger te voelen in bepaalde situaties en om pijn te verminderen. Voor de rest van je leven!

Je kunt jezelf dus altijd behandelen, waar je ook bent. Tijdens de Reikicursus leer je ook hoe je iemand anders kunt behandelen. Denk hierbij aan je kind, partner, ouder. Maar ook je eten en drinken, medicijnen en de planten in je (moes)tuin.

Tijdens deze Reiki cursus eerste graad krijg je vier keer een inwijding ofwel afstemming om de energie gemakkelijk te laten doorstromen. Deze energie, de levensenergie die overal aanwezig is, wordt als het ware gebundeld en zo kun je die doorgeven. Aan jezelf en aan een ander.
Je wordt als het ware een kanaal om de energie te ontvangen en door te geven. Iedereen kan dit leren.

De cursus bestaat uit vier dagdelen namelijk vrijdagavond, zaterdagmorgen en -middag en zondagmorgen.  Je krijgt alles op papier mee (de handposities, situaties waarin je Reiki kunt geven en wanneer beter niet, je krijgt de eenvoudige leefregels mee, die Mikao Usui, de grondlegger van het Usui Reikisysteem heeft doorgegeven. En natuurlijk vertel ik over de geschiedenis van Reiki, het ontstaan in Japan aan het begin van de 20e eeuw en de weg uiteindelijk naar Nederland.
Tijdens de lunchpauzes serveer ik vegetarische soep, je hoeft alleen je boterham of iets dergelijks mee te nemen.

Je gaat naar huis met het certificaat van The Reiki Alliance.

  Enthousiast? Schrijf je in voor de Reiki cursus

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Gegevens

  Begin:
  12 april 19:30
  Einde:
  14 april 12:30
  Kosten:
  €170

  Locatie

  Reiki in Arnhem
  Hofsingel 247
  Arnhem, Netherlands
  + Google Maps
  Telefoon
  026 – 321 90 51