Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Reiki cursus 15-16-17 maart 2024 VOL

15 maart 19:30 tot 17 maart 13:30

€170

Reikicursus Arnhem

De Reiki cursus beslaat altijd 4 dagdelen. We starten vrijdagavond om 19.30, vervolgen die op zaterdagmorgen en -middag en sluiten af op zondag rond 13.30 uur.

Na dit weekend kun je – voor de rest van je leven – jezelf  behandelen met Reiki. Daarnaast leer je ook hoe je iemand anders een Reikibehandeling geeft, zowel in liggende als zittende positie.
En als je de ander behandelt, stroomt de levensenergie via jou! Want door de 4 inwijdingen tijdens de cursus word je een soort “doorgeefluik”, een kanaal waar de levensenergie doorheen stroomt en die je dan doorgeeft. Je hoeft nooit bang te zijn dat je klachten van de ander overneemt want  het is niet jouw energie die je door mag geven.

Je krijgt tijdens deze Reiki cursus dus vier inwijdingen ofwel afstemmingen. Deze maken de doorgang vrij zodat de levensenergie gemakkelijk kan doorstromen op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en op het spirituele (ziele-)niveau.
Het zorgt ervoor dat je beter bij jezelf kunt blijven in allerlei situaties, dat je beter in je energie zit en dat je jezelf (en een ander) kunt helpen door moeiteloos de levensenergie door te geven,  gewoon door je handen op te leggen. Bedenk ook hoe belangrijk het is dat je door jezelf regelmatig te behandelen goed voor jezelf zorgt: je straalt het door in de omgeving!

Reiki voor jezelf, voor iemand anders, Reiki voor de Aarde, want we zijn met alles en iedereen verbonden.

Na afloop ontvang je het certificaat van The Reiki Alliance

Reiki…voor de rest van je leven!

  Enthousiast? Schrijf je in voor de Reiki cursus

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Gegevens

  Begin:
  15 maart 19:30
  Einde:
  17 maart 13:30
  Kosten:
  €170

  Locatie

  Reiki in Arnhem
  Hofsingel 247
  Arnhem, Netherlands
  + Google Maps
  Telefoon
  026 – 321 90 51