Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Reiki 2 cursus op aanvraag

01 januari 2019 20:00 tot 31 december 2019 15:30

€500

Reiki-2 cursus Bernadette Reiki master
Wat leer je in dit weekend? Waarom zou je de Reiki-2 cursus gaan doen terwijl je immers na het volgen van de Reiki-1 cursus ook jezelf en een ander kunt behandelen?
Op een gegeven moment weet je het, is het je duidelijk dat je je op een dieper niveau met Reiki wilt verbinden. Door het leren van de symbolen en mantra’s is dat mogelijk. Je leert het krachtsymbool, het  symbool dat een “brug” slaat tussen jou en de ander/tussen jou en een situatie. Zo kun je iemand op afstand een behandeling geven, eventueel vóór de afgesproken tijd omdat jou dat dan beter uitkomt (denk aan een examen, behandeling naar aanleiding van een ziekte). Maar met deze symbolen kun je ook jezelf, terug in de tijd, behandelen. Wij lopen allemaal trauma’s op in onze jeugd, grote en kleine. Door jezelf – met de symbolen  – alsnog daarvoor Reiki te geven kun je jezelf helen, kun je laagjes loslaten.
Verder leer je het mentaal-psychische symbool met bijbehorende mantra. Je kunt daarmee de verbinding herstellen met de kern, met de Bron. Ik pas dit symbool toe als ik het gevoel heb dat ik uit balans ben maar ook de planten en bloemen als zij uit balans” zijn. Of als ik ergens eten krijg dat in een magnetron verhit is.

In dit weekend ga je dan ook aan de hand van een foto uit je jeugd jezelf behandelen, terug in die tijd, je spreekt met iemand af die je een afstandsbehandeling stuurt en je behandelt elkaar met de symbolen die je hebt geleerd.

Na afloop ontvang je het certificaat Tweede Graad van The Reiki Alliance

Meld je aan via het Contactformulier:

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Gegevens

  Begin:
  01 januari 2019 20:00
  Einde:
  31 december 2019 15:30
  Kosten:
  €500
  Site:
  www.reikimasterbernadette.nl

  Organisator

  Bernadette van der Ende
  Telefoon:
  026-3219051
  E-mail:
  info@reikimasterbernadette.nl
  Bekijk de site van Organisator

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.