Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki 1 cursus Arnhem 13, 14 en 15 mei 2022

13 mei 20:00 tot 15 mei 12:30

€150

Reiki Arnhem

Reiki leer je in één enkel weekend en voor de rest van je leven kun je er gebruik van maken, want je hebt altijd je handen bij je. Reiki is een eenvoudige methode waarbij je handen oplegt.

De cursus staat gepland op vrijdagavond (vanaf 20.00 uur),  zaterdagmorgen en -middag en zondagmorgen (tot ongeveer 12.30 uur). Vegetarische soep in de lunchpauze op zaterdag)

Je leert jezelf behandelen op momenten waarop je je niet prettig voelt of bij pijn of vermoeidheid. Daarnaast leer je ook hoe je iemand anders kunt behandelen. Tijdens deze Reiki cursus krijg je vier keer een inwijding ofwel afstemming om de energie gemakkelijk te laten doorstromen. Deze energie, de levensenergie die overal aanwezig is, wordt dan als het ware gebundeld en zo kun je die doorgeven. Aan jezelf en aan een ander. Deze vier inwijdingen zijn dus het belangrijkst van de cursus. En je gaat er in het weekend meteen mee aan de slag.

De cursus bestaat uit vier dagdelen en binnen ieder dagdeel krijg je dus een inwijding (in de volgorde: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel niveau). Je krijgt alles op papier mee (de handposities, situaties waarin je Reiki kunt geven en wanneer beter niet, je krijgt de eenvoudige leefregels mee, die Mikao Usui, de grondlegger heeft doorgegeven) en natuurlijk vertel ik van de geschiedenis van Reiki, ontstaan in Japan aan het begin van de 20e eeuw en hoe die rond 1980 in Nederland kwam.

Je gaat naar huis met het certificaat van The Reiki Alliance.

  Enthousiast? Schrijf je in voor de Reiki cursus

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Gegevens

  Begin:
  13 mei 20:00
  Einde:
  15 mei 12:30
  Kosten:
  €150
  www.reikimasterbernadette.nl

  Locatie

  Reiki in Arnhem
  Hofsingel 247
  Arnhem, 6834GG Nederland
  + Google Maps
  Telefoon:
  026-3219051

  Organisator

  Bernadette van der Ende
  Telefoon:
  026-3219051
  E-mail:
  info@reikimasterbernadette.nl
  Bekijk de site van Organisator

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *